Tuesday, February 7, 2012

CCNA 2 Chapter 2 2012 V4.0 Answers 100%

1. Refer to the exhibit. Given the output in the exhibit, how would a clock rate be determined for this link?
ans:
The rate configured on the DCE determines the clock rate

2. Which piece of information is available from examining the output of the command show ip interface brief?
ans:
Interface IP address

3. Refer to the exhibit. Which set of commands will configure static routes that will allow the WinterPark and the Altamonte routers to deliver packets from each LAN and direct all other traffic to the Internet?
ans:
WinterPark(config)# ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 192.168.146.1
Altamonte(config)# ip route 10.0.234.0 255.255.255.0 192.168.146.2
Altamonte(config)# ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 s0/1

4. The output of the Router# show interfaces serial 0/1 command displays the following:

Serial0/1 is up, line protocol is down.

What is the most likely cause for the line protocol being down?
ans:
No clock rate has been set

5. Which two statements describe functions or characteristics of CDP? (Choose two.)
ans:
It starts up automatically and allows the device to detect directly connected neighbor devices that use CDP
It allows systems to learn about each other even if different network layer protocols are configured.

6. What happens to a static route entry in a routing table when the outgoing interface is not available?
ans:
The route is removed from the table.

7. What happens to a static route entry in a routing table when the outgoing interface is not available?
ans:
The route is removed from the table

8. The routers in the diagram use the subnet assignments shown. What is the most efficient route summary that can be configured on Router3 to advertise the internal networks to the cloud?
ans:
192.1.1.0/25

9.Refer to the exhibit. What is the significance of the /8 in the route to the 10.0.0.0 network?
ans:
It indicates the number of consecutive bits, from the left, in the destination IP address of a packet that must match 10.0.0.0 to use that route

10. A router has one static route configured to each destination network. Which two scenarios would require an administrator to alter the static routes that are configured on that router? (Choose two.)
ans:
The destination network no longer exists.
A topology change occurs where the existing next-hop address or exit interface is not accessible.

11. Refer to the exhibit. A company network engineer is assigned to establish connectivity between the two Ethernet networks so that hosts on the 10.1.1.0/24 subnet can contact hosts on the 10.1.2.0/24 subnet. The engineer has been told to use only static routing for these company routers. Which set of commands will establish connectivity between the two Ethernet networks?
ans:
R1(config)# ip route 10.1.1.0 255.255.255.0 192.168.0.2
R2(config)# ip route 10.1.2.0 255.255.255.0 192.168.0.1

12. What two devices are responsible for converting the data from the WAN service provider into a form acceptable by the router? (Choose two).
ans: a modem
a CSU/DSU device

13.Which of the following is true regarding CDP and the graphic shown?
ans:
By default, Router A will receive CDP advertisements from routers B and C.

14. Refer to the exhibit. How will packets destined to the 172.16.0.0 network be forwarded?
ans:
Router1 will perform recursive lookup and packet will exit S0/0.

15. Refer to the exhibit. What two commands will change the next-hop address for the 10.0.0.0/8 network from 172.16.40.2 to 192.168.1.2? (Choose two.)
ans:
A(config)# no ip route 10.0.0.0 255.0.0.0 172.16.40.2
A(config)# ip route 10.0.0.0 255.0.0.0 192.168.1.2

16. A static route that points to the next hop IP will have what administrative distance and metric in the routing table?
ans:
administrative distance of 1 and metric of 0

17. Hosts on two separate subnets cannot communicate. The network administrator suspects a missing route in one of the routing tables. Which three commands can be used to help troubleshoot Layer 3 connectivity issues? (Choose three.)
ans:
ping
traceroute
show ip route

18. Which of the following are displayed by the Router# show cdp neighbors command? (Choose three.)
ans:
platform
holdtime
local interface

19. A network administrator enters the following command into Router1: ip route 192.168.0.0 255.255.255.0 S0/1/0. Router1 then receives a packet that is destined for 192.168.0.22/24. After finding the recently configured static route in the routing table, what does Router1 do next to process the packet?
ans:
encapsulates the packet into a frame for the WAN link and forwards the packet out the S0/1/0 interface

20. Refer to the exhibit. Which static route should be configured on Router1 so that host A will be able to reach host B on the 172.16.0.0 network?
ans:
ip route 172.16.0.0 255.255.0.0 S0/0/0

21. Refer to the exhibit. What two commands are required to provide connectivity between the 192.168.1.0 and 10.0.0.0 networks without requiring recursive lookup? (Choose two.)
ans:
A(config)# ip route 10.0.0.0 255.0.0.0 s 0/1/0
B(config)# ip route 192.168.1.0 255.255.255.0 s 0/0/0

22. Which address can be used to summarize networks 172.16.0.0/24 thru 172.16.7.0/24?
ans:
172.16.0.0/21

23. Why is it advisable to enter a next-hop IP address when creating a static route whose exit interface is an Ethernet network?
ans:
In a multi-access network, the router cannot determine the next-hop MAC address for the Ethernet frame without a next-hop address.


There is also a few more questions that ask you how you like the ccna course.

MORE:
CCNA 2 Chapter 1 2012 Answers







the truth

2 comments: